Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

nr. 307 Structuurverf (fijn)

307 Structuurgrondlaag

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoMatte openporige dispersie sierpleister met fijne korrel zonder conserveringsmiddellen, voor een creatieve afwerking. Zeer vullend vermogen, en ook eenvoudig aan te brengen voor een doe- het- zelver. Afhankelijk van het uiteindelijke resultaat, kan het product met kwast of roller aangebracht worden. Op oude lagen eventueel voorbehandelen met Auro nr.505 hechtlaag (fijn) Niet geschikt voor blijvend vochtige ondergronden en vochtige ruimten. Kan op kleur gemaakt worden met max.5% Auro nr.330 muurverf mengkleuren.
 
  • Goede hechting
  • Dampopen
  • Voor gebruik binnen

Verkrijgbaar in:
16,0 Kilogram (40 m²)

voor binnenademend voor wandenoplosmiddelvrijplantaardigoverschilderbaar

nr. 308 Structuurverf (middel)

308 Structuurverf

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoMatte openporige dispersie sierpleister met middelgrote korrel zonder conserveringsmiddellen, voor een creatieve afwerking. Zeer vullend vermogen, en ook eenvoudig aan te brengen voor een doe- het- zelver. Afhankelijk van het uiteindelijke resultaat, kan het product met kwast of roller aangebracht worden. Op oude lagen eventueel voorbehandelen met Auro nr.506 hechtlaag (grof) Niet geschikt voor blijvend vochtige ondergronden en vochtige ruimten. Kan op kleur gemaakt worden met max.5% Auro nr.330 muurverf mengkleuren.

 

Voorbeeld foto

  • Goede hechting
  • Dampopen
  • Voor gebruik binnen

Verkrijgbaar in:
16,0 Liter (40 m²)

voor binnenademend voor wandenoplosmiddelvrijplantaardigoverschilderbaar

no. 311 Vezelpleister

311 Vezelpleister

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoDecoratieve vormbare vezelpleister voor het maken van verrassende wandafwerkingen. Aanbrengen kan met een spaan, kwast of roller. Door de lange open tijd van het product heeft u enkele uren om het oppervlak naar eigen smaak te structureren of versieren (bijv. door schelpen, steentjes, stoffen ed. in de nog natte pleister aan te brengen). Kan op kleur gemaakt worden met max. 5% Auro nr.330 muurverfmengkleuren, of na droging met Auro Wandlazuurwas nr. 360.

Tip: Ook voor het maken van "betonlook" zie instructiefilmpje
Voor decoratieve afwerking

Verkrijgbaar in:
10,0 Liter (10 m²)

voor binnenademend voor wandenplantaardigmet spaan of plamuurmesaan te kleuren

no. 345 Kalkstructuurverf

345 Kalkstructuurverf

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoCreëer een binnenklimaat om je goed te voelen. Fijne minerale professionele kwaliteit kalkstructuurverf voor wanden en plafonds binnen. Gekenmerkt door uitstekende kwaliteiten zoals dampdoorlatend, gaat schimmelvorming tegen en neutraliseert geurtjes. Kant en klare pleister geschikt voor het hele interieur, ook ideaal voor vochtige ruimten en kelders. De fijnkorrelige structuur geeft een mooi decoratief oppervlak dat ademend is. Voor een goede hechting op oude lagen eventueel de Auro nr. 506 hechtlaag (grof) aanbrengen.Aan te brengen met een kwast of roller om verschillende structuren te verkrijgen. Kan op kleur gemaakt worden met Auro nr. 350 kalkverf mengkleur.
 
  • Oplosmiddelvrij
  • Gebruiksklaar
  • Onschadelijk voor mens & omgeving

Verkrijgbaar in:
7,5 Kilogram (22 m²)
15,0 Kilogram (45 m²)

geurarm    met spaan of plamuurmes     oplosmiddelvrij   aan te kleuren    plantaardig