Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

Nieuwe CFL waaier en verbeterde lakken

 

Nieuwe CFL waaier Auro

De CFL kleurenwaaier van Auro was al flink gevuld maar hier zijn nog 202 kleuren aan toegevoegd! Er is veel vraag naar lichte tinten / off whites en hier is nu gehoor aan gegeven, ook zijn er enkele donkerdere kleuren bij gekomen.
Nieuwe CFL waaiers zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €85,00 ex.btw. 

 

Verbeterde Auro lakken

 

Het optimaliseren van de Auro producten, is een belangrijk aspect bij Auro. Auro CFL lakken 515, 516, 516-90, 517, 517-90 en 518 zijn vernieuwd en verbeterd! De lakken zijn sterker en krasvaster geworden. De zijdeglanslakken zijn iets matter geworden. Ook is de hechting aanmerkelijk verbeterd.
 
Als antwoord op verzoeken van klanten om een ​​matter oppervlak van de CFL-lakken nr. 517, 517-90 en 518, is de formulering verbeterd zonder ook maar de minste concessie te doen aan de ecologische kwaliteit. Qua glansgraad bevinden de lakken zich inmiddels op hetzelfde niveau als de best verkochte lakken die momenteel op de markt zijn.
 
Ook zijn de lakken nr. 515, 516, 517 en 518 verbeterd in hechting en een verfijnder uiterlijk. Het is nu ook mogelijk om bepaalde metalen, kunststofoppervlakken en zelfs tegels te schilderen zonder een hechtprimer te hoeven gebruiken! Oppervlakken geschilderd met de blanke en gekleurde CFL lakken zijn beter bestand tegen bijv. krassen en (zure) vloeistoffen.  

Colours For Life

Heel verheugd zijn wij met het introduceren van de nieuwe productlijn van AURO "Colours For Life" (CFL). De nieuwe lijn bestaat uit muurverf, kalkverf, leemverf en de glans en zijdeglans lakken.Mengmachine

 

De CFL producten kunnen vanaf nu gemaakt worden in de kleuren uit de prachtige nieuwe kleurenwaaier van AURO, en ook in enkele populaire RAL kleuren. het aankleuren wordt gedaan met onze nieuwe AURO kleurmengmachine voorzien van volledig natuurlijke pigmenten zoals we van AURO gewend zijn!

 

Dit is een prachtig systeem en scheelt veel werk, waar wij voorheen de kleuren nog handmatig moesten maken kunnen wij deze nu met de machine kleuren en dat is een hele vooruitgang....

 

Via onderstaande link kunt u kennis maken met de nieuwe producten uit de CFL serie, en per product de kleuren online bekijken. 

https://www.auro.nl/colours-for-life 

    

Nieuwe verpakking

Met genoegen kunnen wij u deelnemen dat wij een nieuwe verpakking erbij hebben van 2 zeer goed lopende producten. Het gaat om mooie glazen flesjes met daarin de producten Auro 121 universeel impregneerolie en de Auro 981 vloeibare bijenwas.

 

De flesjes hebben een inhoud van 0,2L ideaal dus voor het behandelen van kleinere oppervlakken, zoals bijv. meubels. Ook is het handig voor het onderhouden van reeds behandelde oppervlakken.Flesjes Auro

 

 

 

 

 

Binnenkort zijn ook de logen en zepen (401, 402, 403, 404) van Auro in deze flesjes verkrijgbaar. 

PASEN!

De Paaseierverf van Auro is weer verkrijgbaar! Vraag ernaar bij uw dealer...

Foto pakje 500

Kalkverf op fruitboomstammen tegen vorstschade

Witkalk tegen vorstschade.

Kalkverf tegen vorstschade bij fruitbomen foto

Het is een oude methode die nog altijd werkt, het witten van stammen van fruitbomen om te voorkomen dat deze vorstschade oplopen.

Het wordt nog steeds toegepast door fruitboom liefhebbers, omdat vorst vooral jonge bomen kan beschadigen. Bij strenge vorst bevriezen de sappen in de boom en overdag kunnen deze weer ontdooien in de zon. Hierdoor komt de bast op spanning te staan en kan deze knappen waardoor scheuren ontstaan. Door deze scheuren kunnen schimmels binnendringen welke schadelijk zijn voor de boom.

Lees meer

Droogmiddel

Zo nu en dan komer er nog vragen over de ingerediënten van de AURO producten. Zo ook over het droogmiddel.

Er worden bij AURO vanaf 2013 geen droogmiddelen meer gebruikt met kobalt, hiervoor worden veilige alternatieven gebruikt.

 

Hulpmiddelen voor het reduceren van de droogtijden zijn metaalzepen, gemaakt uit mineralen van calcium, zirkonium, mangaan of ijzer.

 

De producten van AURO worden niet getest op dieren!

 

Bijenkast in Auro verf

Bijenkast Auro 160.jpg kleinBijen zijn erg belangrijk voor de natuur. Tijdens het verzamelen van nectar en stuifmeel bestuiven zij de planten die ze bezoeken zodat ze vervolgens vrucht kunnen dragen. Je ziet ze buiten al weer druk in de weer zoemend van bloem tot bloem.

Lees meer

Voorjaarskriebels.

TuinbankjeHet is april en het mooie voorjaarsweer zit er weer aan te komen. Het wordt nu weer hoog tijd om iets aan het (houten) tuin meubilair te doen.

De hele winter heeft het in de schuur gestaan en de meeste stoelen en tafels kunnen nu wel een opfrisbeurt gebruiken.

Lees meer

Nieuws van het najaar

paddestoel

We zijn weer beland in het seizoen van de paddenstoelen, prachtige plaatjes als je deze in het bos tegenkomt. Paddenstoelen zijn schimmels, en zolang deze buiten blijven is er niks aan de hand.

Lees meer

Een revolutionaire nieuwe muurverf

Door baanbrekend onderzoek is AURO er in geslaagd om een nieuw eigen bindmiddel te
ontwikkelen met unieke eigenschappen: REPLEBIN ®.
Gebaseerd op REPLEBIN ® hebben we een muurverf op natuurlijke basis gemaakt van een
totaaI nieuwe kwaliteitsnorm.

Lees meer

Nieuwe lijn: Classic Edition

tradition-mit-zukunftAuro heeft een nieuwe lijn ontwikkeld onder de naam Classic Edition. Traditie met toekomst, klassieke verfgrondstoffen voor speciale toepassingen. Sommige producten zijn al bekend in ons assortiment zoals de 121 impregneerolie en de wandlazuur producten.

Lees meer

Kleuren van de maand november


 

 

Nieuwe verkooppunten

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat er twee nieuwe verkooppunten bijgekomen zijn waar vanaf heden onze Auro producten verkocht worden. Onlangs is in Zwolle de verfwinkel Eerenstein Verf en Wand gestart met de verkoop van Auro producten. Op 4 oktober 2014 wordt in Eindhoven de deur geopend van Eigenheym Natuurlijk Wonen.
Voor adressen kunt u kijken op onze dealerpagina.