Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

nr. 303 Silicaat muurverf

303 b

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoDe klassieke probleemoplosser bij schimmelgevoelige alkalische wanden zoals beton of pleisterwerk, maar ook geschikt voor gipsplaten, leem of Raufaser binnen. De verf werkt door zijn alkaliteit schimmel-, en algendodend. De Auro silicaatverf is door het bindmiddel Replebin® en de verhoogde vorming van waterglas in het oppervlak van professionele kwaliteit zonder conserveringsmiddelen. Zeer dampopen, dekkingsklasse 1, duurzaam, eenvoudig in gebruik en permanent wit. De kant en klare verf kan op egale en gelijkmatig zuigende ondergronden direct zonder primer aangebracht worden met kwast of roller. Ongelijk zuigende ondergronden voorbehandelen met Auronr.301 muurgrondlaag. Oneffen ondergronden voorbehandelen met Auro nr.505 hechtlaag. 

 • Gebruiksklaar
 • Schimmel- en algendodend
 • Matte witte afwerking

Verkrijgbaar in:
5,0 Liter (50 m²)
10,0 Liter (100 m²)

voor binnen oplosmiddelvrijademend voor wandenplantaardigaanbrengen kwast of roller

nr. 326 Veegvaste witkalk

326 Veegvaste witkalk

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoTraditionele veegvaste matte binnenmuurverf op basis van kluitkalk (nat gebluste kalk): veegvast, dampdoorlatend, geurabsorberend en oplosmiddelvrij. Zeer geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met grote temperatuurschommelingen. Tijdens verwerking iets doorschijnend, maar droogt wit op. Geschikt voor kalk- cementondergronden, leem, Raufaser of oude kalkverflagen. Kan op kleur gemaakt worden met Auro nr.350 kalkverfmengkleuren.
 • Schimmelwerend
 • Zonder titaandioxide
 • Zuiver mineraal

Verkrijgbaar in:
10,0 Liter (83 m²)

geurarmademend voor wandenoplosmiddelvrijplantaardigaanbrengen kwast of roller

nr. 327 Muurverf anti-schimmel

327 Muurverf anti-schimmel

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoPreventieve bescherming tegen schimmelvorming door hoge PH-waarde! oplosmiddelvrije, dampopen binnenmuurverf met goede dekking. Eenvoudig aan te brengen met kwast of roller, uitsluitend verkrijgbaar in wit. Bij een reeds opgetreden schimmelprobleem is het verstandig om eerst de Auro nr.412 schimmel verwijderaar en de nr. 413 schimmel stop te gebruiken alvorens te schilderen met anti-schimmelverf. (Deze 3 producten zijn ook verkrijgbaar in kant en klare box Auro nr.414). Kan op kleur gemaakt worden met de Auro nr.350 kalkverfmengkleuren, maar dit kan de producteigenschappen van de verf veranderen.
 • Voorkomt schimmel
 • Zeer dampopen
 • Goede dekking

Verkrijgbaar in:
1,0 Liter (10 m²)
5,0 Liter (50 m²)

voor binnenoplosmiddelvrijademend voor wandenplantaardigaanbrengen kwast of roller

nr. 328 Muurverf friswit

328 Muurverf fris wit

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoFrisse lucht kun je schilderen. De eerste consequente natuurlijke muurverf met fotokatalytische werking. De speciale combinatie van grondstoffen werkt als een katalysator die (zon)licht gebruikt om geuren en verontreinigende stoffen in de lucht te neutraliseren. Kan op kleur gemaakt worden met Auro nr.350 kalkverf mengkleuren hierdoor gaat er wel iets van de eigenschappen van de verf verloren.
 
 • Zeer dampopen
 • Gebruiksklaar
 • Fotokatalytische werking

Verkrijgbaar in:
5,0 Liter (50 m²)
10,0 Liter (100 m²)

oplosmiddelvrijgeurarmplantaardigaanbrengen kwast of rolleraan te kleuren