Natuurlijke bescherming

Een eerlijke en zuivere keuze

nr. 321 Muurverf porseleinwit

321 Muurverf

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

kleurenkaart-2010-muurverf (pdf)

kleurenkaart-2012-muurverf (pdf)

wandenenplafonds pictoDuurzame matte wasbare dispersie muurverf zonder conserveringsmiddelen. Drupt en spat niet tijdens verwerking en heeft een uitstekende dekkracht. Te gebruiken op alle neutrale, minerale en organische ondergronden (pleister, Raufaser, gipsplaten, hout e.d.) binnen. Kan op kleur gemaakt worden met Auro 330 muurverf mengkleuren volgens kleurenkaart..
 • Makkelijk te verwerken
 • Spat en drupt niet
 • Wasvast

Verkrijgbaar in:
1,0 Liter (9 m²)
5,0 Liter (45 m²)
10,0 Liter (90 m²)

ademend voor wandenoplosmiddelvrijoverschilderbaarplantaardigaanbrengen kwast of roller

nr. 330 Muurverfmengkleur

330 Mengkleur

Technische info (pdf)

Kleurenkaart-2012-muurverf (pdf)

wandenenplafonds pictoVrolijke, trendy kleuren voor uw wanden dankzij de natuurlijke aarde-, en minerale pigmenten. Voor het op kleur brengen van Auro natuurhars muurverven nr. 321 en 524; Hechtlaag nr. 505/506, en structuurverf nr. 307/308 en 311. Ook geschikt om puur te gebruiken als volle kleur, binnen. Voor de kleur ultramarijn blauw (330-50) zijn i.v.m. de geringe viscositeit 2-3 lagen nodig voor een volledige dekking, voor de andere kleuren is 1 laag meestal voldoende. Wandafwerkingsproducten en mengkleuren met het Replebin® logo kunnen zonder problemen onderling worden gemengd.

 • Eenvoudig in gebruik
 • Persoonlijke kleurtoepassing
 • Voor dekkende afwerking

Verkrijgbaar in:
0,25 Liter (3* m²)
0,5 Liter (5* m²)
2,5 Liter (25* m²)

*Als puur pigment wordt verwerkt

voor binnenademend

nr. 524 Plantodecor Premium Projectmuurverf 

425

Technische info (pdf)

Veiligheidsblad (pdf)

wandenenplafonds pictoInnovatieve oplosmiddelvrije eersteklas dispersie muurverf met een uitstekende dekking, die permanent wit blijft. Het bindmiddel Replebin® garandeert professionele producteigenschappen; schrobvastheid klasse 1, drupt en spat niet tijdens verwerking en is oplosmiddelvrij. Hecht uitstekend op oude latex lagen of andere moeilijke oppervlakken binnen. Kan op kleur gemaakt worden met de Auro nr.330 muurverfmengkleuren volgens kleurenkaart.
Sinds juni 2017 heeft dit product een verbeterde receptuur waardoor deze een betere dekkracht en schrobvastheid heeft en gemakkelijker verwerkt.
 • Oplosmiddelvrij volgens AgBB
 • Geschikt voor alle ondergronden binnen
 • Dubbel dekkend en schrobvast

Verkrijgbaar in:
1,0 Liter (9 m²)
5,0 Liter (45 m²)
10,0 Liter (90 m²)

voor binnenoplosmiddelvrijoverschilderbaardrupt en spat nietplantaardig

nr. 555 CFL Premium muurverf

555 CFL Muurverf

Technische info (pdf)

Kleurenkaart

Wanden en plafondsDispersiemuurverf van hoogwaardige kwaliteit, voor binnengebruik. Verkrijgbaar op aanvraag in bijna 800 kleuren, gemengd op de mengmachine met zuiver natuurlijke pigmenten. De kleur kan worden gekozen uit de AURO COLOURS FOR LIFE-kleurenwaaier of op www.auro.de.

Naast een uitstekende dekkracht en schrobvastheid heeft dit product een zeer lage neiging tot druppen en spatten. Het biogene bindmiddel REPLEBIN®* is vrij van olie, garandeert zeer lage emissies, een perfecte hechting, geschiktheid voor elke (minerale of organische) ondergrond en maakt het product geurarm tijdens het droogproces.
Dankzij de consistent ecologische keuze voor grondstoffen en naleving van de AgBB-criteria voor emissies, is dit product een bijzonder goede aanbeveling voor gebruik in woonruimtes.
*REPLEBIN® is een wettelijk beschermde ontwikkeling, een resultaat van AURO’s eigen onderzoek. Het bindmiddel Replebin® is onafhankelijk getest op emissies. Het product voldoet aan de AgBB-normen.
De biogene oorsprong van dit bindmiddel wordt regelmatig onderzocht en bevestigd door het SGS Institut Fresenius (Duitsland).

Gebruik
Gebruik als grondlaag AURO Premium muurverf nr. 555, verdund met 10% water of, op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, AURO Muurgrondlaag nr. 301. Breng vervolgens 1 of 2 lagen muurverf aan en houd de droogtijd van 6 uur aan tussen de lagen.

Tip
Voor een perfect resultaat: schilder eerst de zorgvuldig afgeplakte randen en hoeken met een kwast. Schilder direct daarna de rest van het oppervlak met een roller.

 • Uitstekende dekking
 • Voor een perfect resultaat
 • Minimale kans op druppen en spatten

Verkrijgbaar in:
1 Liter (9 m²)
2,5 Liter (23 m²)
10 Liter (90 m²)


Voor binnen
OplosmiddelvrijOverschilderbaarplantaardigaanbrengen kwast of roller